Това прегрупиране в последните дни минава буквално през трупове, добави

...
Това прегрупиране в последните дни минава буквално през трупове, добави
Коментари Харесай

Нинова към ПП-ДБ и ГЕРБ: Корупцията, кражбите, замитането на следи не са европейски ценности

" Това прегрупиране в последните дни минава безусловно през трупове ”, добави водачът на Българска социалистическа партия

Парламентарната история познава политически взаимни отстъпки в името на България. Това, което се гласоподава през днешния ден обаче, не е политически компромис и не е за България. Това е компромис на две подмолни кохорти в името на личното им оцеляване. Паралелната страна се прегрупира, с цел да възкръсне и да продължи да ръководи. Това прегрупиране в последните дни минава безусловно през трупове. Този коментар от парламентарната естрада направи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова преди гласуването на кабинета „ Денков-Габриел ”, съобщи Нова.

„ Всичко това е завито в целофан и се сервира на хората като евроатлантическо държавно управление. Кой ви е споделил, уважаеми Политическа партия, ГЕРБ, Демократична България и Съюз на демократичните сили, че корупцията, кражбите, замитането на следи, завладяването на постове в страната, изтъквам, подписано с кръв, замяна на изборните резултати с ала-бала с президента, възпрепятстване на правораздаването, криейки се зад имунитети са европейски полезности? Вашият евроатлантизъм се свежда до смирение и гърчене на тил пред мощните, войната в Украйна, джендър идеологията и дотук ”, добави тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР