Това председателство ще бъде един много голям успех. Тук сме

...
Това председателство ще бъде един много голям успех. Тук сме
Коментари Харесай

Жозеф Дол: Правовият ред на Западните Балкани трябва да бъде възстановен в името на младите

Това председателство ще бъде един доста огромен триумф. Тук сме с цел да подкрепим нашия другар Борисов. Това сподели ръководителят на Европейската национална партия Жозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, ръководител на групата на Европейската национална... към профила след среща с премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила.

Това, което не се познава задоволително добре от Европа, са Западните Балкани. Ние имаме обща история и общият ни интерес е да имаме един сигурен и проспериращ район. Балканите са в рамките на Европа. Отоговорността за това, което става на Балканите, е и на Европа, уточни Дол.

Трябва да се борим с корупцията – това е първият проблем, с който би трябвало да се оправим. Вярвам, че българският министър-председател може да ни помогне в това отношение, тъй като никой не познава по-добре от него проблемите в тукашния район, съобщи шефът на ЕНП.

Трябва да помогнем на бъдещите генерации от Западните Балкани да станат част от Европа, добави той. Помогнете ни да възстановим демократично-правовия ред и демократичността в този район в името на младежите. Трябва да сме сигурни, че младежите ще останат тук. Това не е лесна задача, само че е задача, в която би трябвало да успеем. Това е нашата цел, сподели още Жозеф Дол.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР