Това предложение няма нищо общо с партийния егоизъм. Решихме предизборната

...
Това предложение няма нищо общо с партийния егоизъм. Решихме предизборната
Коментари Харесай

Томислав Дончев за кандидатурата на Хекимян: Предложението няма нищо общо с партийния егоизъм

Това предложение няма нищо общо с партийния нарцисизъм. Решихме предизборната конкуренция в София да избяга от рамките на обичайното политическо опълчване. Това сподели зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев пред публицисти в Народното събрание във връзка кандидатурата на Антон Хекимян за кмет на София, съобщи кореспондент на " Фокус " .

По думите му с този избор се цели столицата да има допустимо най-гражданският претендент и човек, който 20 години се е занимавал с проблемите на хората. Според Дончев Хекимян нито е бил прекомерно общителен, нито прекомерно търпелив през годините към ГЕРБ.

" Щом можеш да събереш мощ и самочувствие и да излъчиш претендент, който доскоро те е подлагал на критика, значи сме взели най-хубавото решение. Всеки може да бъде номиниран за претендент за кмет, без да е належащо да бъде партийна фигура ", добави той като бе безапелационен, че партията е подготвена да създадем най-хубавата акция. " Ще работим за победа, тъй като и претендентът ни го заслужава, и София го заслужава ", означи Томислав Дончев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР