Това предаде Танюг, цитирана от БТА. Съобщението бе публикувано от

...
Това предаде Танюг, цитирана от БТА. Съобщението бе публикувано от
Коментари Харесай

В Момента Се Случва Нещо Огромно! Телефонът На Борисов Прегря! Службите Дават 20 Хиляди Лева В Плик На Всеки, Който Даде Информация За

Това съобщи Танюг, представена от Българска телеграфна агенция. Съобщението бе оповестено от уеб страницата на косовската полиция.

Същевременно полицията прикани жителите, които имат информация по отношение на този случай, да я дават на органите на реда, с цел да оказват помощ за идентифицирането на причинителите на закононарушението.

В известието е посочен номер на безвъзмезден телефон и се подсигурява анонимността на информаторите.

Лидерът на партия Гражданска самодейност Оливер Иванович бе погубен през днешния ден от незнайни към този момент лица пред офиса на партията.

Часова след покушението над косовския сръбски политик полицията удостовери, че на мястото на убийството са открити " избрани доказателства ". Час след нападението против Иванович тази заран към 9.15 часа локално време е открит запален автомобил " Опел Астра " без регистрационен номер, за който полицията допуска, че е обвързван с убийството.
Върховният представител на Европейски Съюз по външната политика Федерика Могерини е разговаряла по телефона с президентите на Сърбия Александър Вучич и на Косово Хашим Тачи.Тя прикани за въздържаност към убийството.

Категорично съдя убийството на Оливер Иванович, политически водач на Гражданска самодейност „ Сърбия, народна власт, правдивост ” в Косово, съобщи българският министър председател Бойко Борисов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР