Това правителство свърши. Имам всички основания да смятам, че няма

...
Това правителство свърши. Имам всички основания да смятам, че няма
Коментари Харесай

Радомир Чолаков, ГЕРБ: Ако има ново правителство, то ще се характеризира с още два-три месеца агония

Това държавно управление свърши. Имам всички учредения да считам, че няма да има ново. Ако въпреки всичко бъде формирано, то ще се характеризира с още два-три месеца мъка, от която никой няма потребност. Това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от ПГ на ГЕРБ-СДС Радомир Чолаков.

" Ще влезем за гласуването на държавно управление, с цел да гласуваме с 59 гласа " срещу ", в случай че въобще има гласоподаване на ново държавно управление на Асен Василев, след което, в случай че няма ново държавно управление, явно е, че вървим към избори ", разяснява Чолаков.

Според него фактът, че " Продължаваме промяната " приказват за 6-месечно ръководство, подсказва, че те сами не си имат вяра.

Чолаков акцентира, че настояването на ГЕРБ министър председателят в оставка и енергийният министър в оставка да се явят през днешния ден в Народното събрание, с цел да дадат детайлности по тематиката за газа, е било с единствената цел българите да чуят истината.

По думите му на всички би трябвало да е ясно, че газ няма. Няма постоянни доставки на газ. Ако има газ, той е съветски и идва на по-висока цена, тъй като минава през медиатори. Надценката му е 30%. Доставките са нестабилни. Очерта бъдещето пред служебното държавно управление като заложена бомба. Попита дали това се прави от елементарна нелепост или е съзнателно? Допълни, че прогнозите му не са политическо говорене, а обезсърчение.

Чолаков означи, че задачата на идващото ръководство ще е да избавя страната.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР