Това правителство най-вероятно няма да изкара пълен мандат, ново правителство

...
Това правителство най-вероятно няма да изкара пълен мандат, ново правителство
Коментари Харесай

Социолог: Несериозно е премиер да ходи в прокуратурата със списък от хора, взети от Гугъл

„ Това държавно управление най-вероятно няма да изкара цялостен мандат, ново държавно управление може да има в границите на този парламент “, счита Евелина Славкова
Да се отива в прокуратурата със лист от хора, взети от Google, е малко несериозно от страна на министър председател. Много по-важни въпроси за българите не се вземат решение от държавното управление, то приказва за имена, изнесени от Google, не толкоз за непрекъснато възходящите цени на стоките. Това държание ще докара до понижаване на електоралната поддръжка. Нужен е баланс сред обществените въпроси и останалите тематики, това в този момент не се вижда. Това сподели пред NOVA NEWS социологът Евелина Славкова.

Тя предвижда, че в случай че цените не престават да се покачват, общественото напрежение ще нараства.

„ Това държавно управление най-вероятно няма да изкара цялостен мандат, ново държавно управление може да има в границите на този парламент “, счита Славкова.

Тя не изключи опцията да има и договаряния сред „ Продължаваме промяната “ и ГЕРБ, макар листата. Социологът акцентира, че в политиката не всичко е толкоз персонално, колкото наподобява.

„ Трябва да се има поради, че хората одобряват това държавно управление като план на президента Радев и той ще се опита да се дистанцира от него “, означи Евелина Славкова.

Социологът счита, че нов план на Радев може да се появи преди приключването на мандата му и по всяка възможност ще бъде с лява устременост.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР