Това правителство може да оцелее. БСП няма да иска министерства

...
Това правителство може да оцелее. БСП няма да иска министерства
Коментари Харесай

Александър Симов: БСП няма да иска нови министерства

" Това държавно управление може да оцелее. Българска социалистическа партия няма да желае министерства самоцелно, с цел да не напусне обединението. Тестът ще проработи ли новият метод е гласуването на актуализацията на бюджета. Коалицията се разтресе поради пари, РСМ е опрощение за дейностите на Има Такъв Народ ". Това съобщи за " Офанзива " Александър Симов от Българска социалистическа партия.

По думите му ще се види кой ще поддържа съответните ограничения и цели, препоръчани от властта. " На дневен ред е да гласуваме актуализацията, тъй като имаме доста прекрасен пакет от обществени ограничения, които да оказват помощ на хората. До края на месеца ще се види какъв небосвод ще има кабинетът ", счита той. И добавя, че овакантените министерски места към момента не са обсъждани. Прогнозата му е, че в случай че властта оцелее до края на годината, ще се задържи и до локалните избори, само че по-късно не е толкоз сигурен.

" Дължим на гласоподавателите да се опитаме да продължим това ръководство. Има ясно написани цели, свърши положителни неща, не продължаваме никаква мъка. Българска социалистическа партия може да бъде потребна във всяка една сфера. Не имам вяра Политическа партия да вземе всички овакантени министерства без разискване. Ако 9 милиарда лв. са изхарчени за 9 дни, за какво 6 месеца Има Такъв Народ са мълчали ", попита Симов.

Според него преместването на Рашков от Министерство на вътрешните работи в КПКОНПИ се дължи на приоризирането на битката с корупцията и Българска социалистическа партия поддържа тази кандидатура. А по отношение на проблема с районен съд Македония Симов счита, че те не са изпълнили нито едно изискване, по тази причина няма съображение за повдигане на ветото.

Той не счита, че България е спечелила от възбраната за пътешестване на Лавров над България, нито е било рационално.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР