Това правителство има легитимност и ще работи до 2024 г.,

...
Това правителство има легитимност и ще работи до 2024 г.,
Коментари Харесай

Ковачевски: Идва по-добро време за Северна Македония

Това държавно управление има легитимност и ще работи до 2024 година, когато ще има избори, до тогава ще работим транспарантно и старателно, от първия ден, от на следващия ден. Това съобщи новият министър председател на Северна Македония, представен от БГНЕС.

„ Утре ще обсъдим енергийната рецесия. Утре ще приказвам с българския министър председател Кирил Петков въз основата на почитание към македонската еднаквост и уникалност. Веднага по-късно ще обсъдим пенсиите и стандарта на жителите. Имам явен проект за реализацията на програмата с реалистични периоди ", сподели в края на дебата новият министър-председател Димитър Ковачевски.
Петков: България първа отбрани правото на Македония да има лична страна
България е първата страна, защитила правото на Македония да има лична страна, с което демонстрира, че желае да има същински връзки н...
Прочети повече
„ Искрено се надявам, че опозицията ще бъде градивна и ще работи с нас постоянно, когато това е в полза на жителите. Призовавам за преустановяване на политическите и етническите разделения и дружно да разгледаме основните цели. Необходимо е да се работи повече от всеки път “, сподели Ковачевски.

В края на късото си послание той съобщи: „ Вярвам, че ще подготвим страната си за новото време. Пожелавам на всички жители доста здраве, мир и успокоение в фамилиите им. Обещавам, че ще създадем всичко, с цел да оправдаем доверието на жителите. Идва ново време, идва по-добро време, да живеят жителите, да живее Северна Македония ”.

Още от БАЛКАНИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР