Това правителство е временно, то ще падне съвсем скоро и

...
Това правителство е временно, то ще падне съвсем скоро и
Коментари Харесай

Костадинов: Това правителство е временно, то ще падне съвсем скоро и въпросът не е дали, а кога

Това държавно управление е краткотрайно, то ще падне напълно скоро и въпросът не е дали, а по кое време, сподели пред публицисти водачът на партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов, който беше на посещаване в Стара Загора. Той съобщи, че задачата на партията на тези избори е да стане втора политическа мощ. „ Това ще се случи след по-малко от две седмици и когато това се случи за нас ще бъде още по-лесно да предизвикаме предварителни парламентарни избори и да ги спечелим “, сподели още Костадинов. 

Костадинов добави, че е извънредно значимо запазването на тецовете и мините в маришкия басейн. „ Хората, които сега стачкуват, не стачкуват единствено за своите работни места, те стачкуват за запазването на българската енергийна самостоятелност “, сподели още той и съобщи, че „ сега, в който ние премахнем българските въглища, България ще отреже клона, на който стои “. От страна, която е енергийно самостоятелна и експортьор, ще се превърнем в енергийно подвластен вносител на доста по-скъп ток извън, уточни Костадинов. Оцеляването на тецовете и мините не е единствено идея на Стара Загора, а е идея на всеки един българин без значение къде живее в България, добави той.

Лидерът на „ Възраждане “ съобщи, че „ желанието на Америка да вкара България в спора в Украйна става все по-голямо, тъй като Украйна търпи големи вреди на фронта и пагубни провали “. Костадинов съобщи, че България няма право на вмешателство и персонално отношение на войната в Израел. „ В Близкия изток има спор, който трае повече от 80 години и в този спор няма отговорни и няма почтени, тъй като всички са еднообразно отговорни и всички са еднообразно почтени “, счита още той. Костадинов добави, че приетата в петък от Народното събрание декларация в поддръжка на Израел „ не е писана в България “ и изясни, че заради това депутатите от „ Възраждане “ не са взели участие в приемането на документа. 

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР