Това правило ме научи да бъда спокоен и уверен човек

...
Това правило ме научи да бъда спокоен и уверен човек
Коментари Харесай

Ето как да сбъднете мечтите си САМО за 72 часа!

Това предписание ме научи да бъда спокоен и убеден човек постоянно и на всички места. Затова прочетете идващите редове!

Без значение по какъв начин планирате живота си, не можете да сте сигурни в нищо. Всеки ден ни се случват непредвидени неща. Неща, за които даже не сме мислили, че могат да се случат.

Точно в такива повратни точки се демонстрира същинският ни воин: по какъв начин ще реагираме на поврат на ориста, какво решение ще вземем и какъв брой бързо? Или може би просто скриваме главите си в пясъка и се преструваме, че нищо не се случва?

Подобни обстановки се случват непрестанно, с всеки от нас. И аз не съм изключение. Естествено, не скачам от наслада, когато всичко това се случва, само че не изпадам в суматоха. Правилото за 72-та часа, което се употребява от всички зрели хора, ми оказа помощ доста. Майка ми за пръв път ми каза  за него, когато бях още в гимназията.

Пиех вода от чешмата и внезапно тя се счупи и...О, Боже... Можете да си визиите: бях мокра от главата до петите. И какво мислите? Мама остави всичко и хукна към къщи за сухи облеклата? Не!  Тя сподели, че е напълно обикновено нещо, което може да се случи на всеки и в случай че се замислите, даже е смешно...



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР