Това попита зам.-председателят на НС и депутат от ГЕРБ Цвета

...
Това попита зам.-председателят на НС и депутат от ГЕРБ Цвета
Коментари Харесай

Е Това Вече Ни Разстреля! Току-Що Гръмна За Мъжа На Корнелия Нинова! България Посърна В Шок, Той Е

Това попита зам.-председателят на Народно събрание и народен представител от ГЕРБ Цвета Караянчева на ексклузивен брифинг на партията в отговор на офанзивата на Българска социалистическа партия след " Кумгейт " - че и " Булгартрансгаз " се ръководи по модела " Добрев " и за спора с президента за изтребителите.

„ След разразилата се през днешния ден дискусия, имам да задам няколко въпроса. Първо това ли са „ беквокалите “ на президента?. Второ, това ли е борбата, която президентът отваря против ГЕРБ и в случай че е по този начин е редно да зададем няколко въпроса на индивида, който е пълководец и идеолог на тази борба – госпожа Корнелия Нинова “, разяснява Караянчева във връзка думите на Румен Радев, че е очаквал " министър председателят Борисов да озапти беквокалите сив Народното събрание ".

" На каква позиция е брачният партньор на Нинова? Каква заплата получава? В спор на ползи ли е госпожа Нинова, а тя като депутат гласоподава закони за стопанска система и пазари? “, попита още депутатката от ГЕРБ и акцентира, че чака отговор от Българска социалистическа партия.

В брифинга взе участие и сътрудника й от ГЕРБ Александър Ненков, за който от Българска социалистическа партия обявиха, че брачната половинка му Пламена Ненкова работи в „ Булгартрансгаз “. Освен това техни кумове били изпълнителният шеф на държавното сдружение Георги Гегов и жена му - депутатката от ГЕРБ Теодора Георгиева.

" Благодарение на брачната половинка ми „ Булгартрансгаз “ завоюва над 5-6 плана към Европейската комисия за модернизацията на нашата газопреносна мрежа. Тя е един извънреден експерт. Гордея се с това, което тя е направила “, съобщи Ненков.

По думите му, когато се приказва за един човек и се пита за какво работи на някаква позиция, би трябвало да се отговори дали заслужава да бъде там.

„ Ако не, е, аз съм подготвен да се извиня пред цялото общество. Тя е човек, който на 17 години стартира да работи “, акцентира Ненков.

И посочи, че е почнала в Институт по икономическа политика и се издигнала за 8 години до позицията шеф. Специализирала и в Англия със стипендия, в Унгария по покана на Унгарската академия на науките, както и в Съединени американски щати по покана на Държавния департамент.

" Започва в бранш „ Енергетика “, не тъй като Георги Гегов е бил неин кум “, безапелационен бе Ненков, който посочи, че са се сближили с него на по-късен стадий.

Депутатът от ГЕРБ попита дали това е въпросната „ борба “, за която президентът сподели, че в случай че ръководещата партия желае, ще я получи.

„ Това ли е тяхното схващане - когато нямаш причини, давайте персонално да нападаме “, попита Александър Ненков.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР