Това показва само едно, а то е, че трябва да

...
Това показва само едно, а то е, че трябва да
Коментари Харесай

Става ли Жорката за гадже? Фейгин разочарована от Георги, приканват я да се разделят

" Това демонстрира единствено едно, а то е, че би трябвало да го зарежеш ", гласят всеобщо мненията в обществените мрежи за Фейгин и Жорката от " Игри на волята ". Олимпийската състезателка разкри публично пред Vbox7, че тя и Георги са гаджета, само че към този момент са минали през първите тествания във връзката си.

Виж още: Ревност? Меди отиде в Истанбул по работа, Моника Валериева - с него!

Александра Фейгин отпадна от предаването, само че непосредствено упрекна своето момче, че има частична виновност за случилото се. " Георги, ти можеше да ме спасиш, купувайки си гласове с грошовете ", отсече Александра, а думите ѝ се забиха като нож в сърцето на Жорката.

Подлизуркото на сезона, както някои назовават Георги, бе упрекнат от Фейгин, че се е показал като страхливец, не е съумял да я отбрани и не е дал всичко от себе си, с цел да я резервира в шоуто. Именно тези ѝ думи отприщиха всенародна поддръжка за Фейгин, а за Георги хейт и рецензии.

Виж още: Джулиана Гани умили обществените мрежи с кадър от бременността си: От кифленския тип не остана и следа 

" Жалко, че това осъзнаване не продължава и отвън формата, гледайки интервютата в този момент. Много път има да извърви още това дете, само че очевидно с добротата си някак притегля единствено използвачи и манипулатори към себе си ", " Този Жоро не те заслужава, Фейгин. Забрави за него и продължавай напред в спорта, където си добра, а той е един злощастник ", " Важното е Георги да си хапне, то се видя, че за него това е най-висшата ценност

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР