Това, по думите на кураторите на музея, е Вътре в

...
Това, по думите на кураторите на музея, е Вътре в
Коментари Харесай

Първите прототипи на Tesla могат да се видят в музей в Лос Анджелис

Това, по думите на кураторите на музея, е „ Вътре в Tesla: Суперзареждане на електрическата гражданска война “ - най-изчерпателната сбирка от модели на марката. Задълбочен взор към предишното, сегашното и бъдещето на производителя на електрически коли през съвсем 20-годишното му битие, посредством 12 невиждани до момента или редки транспортни средства могат да видят посетителите на автомобилния музей „ Петерсен “ в Лос Анджелис.

Днес Tesla е международен водач в електрическите транспортни средства и технологиите за чиста сила.
Това, което ще видите, посещавайки изложбата, са прототипи, концептуални коли, цялата образна история на " Тесла " като марка. Когато погледнете какво е постигнала компанията за толкоз къс интервал от време спрямо останалата част от промишлеността, по-специално по отношение на електрификацията, това е невероятна история, която би трябвало да се разгърне.
Майкъл Бодел, основен действен шеф на музея „ Петерсен “

Изложбата натъртва на процеса на планиране на колите и води посетителите вътре в дизайна. Показва и автоматизацията на индустриалния развой.
Няма метод да се заобиколи. „ Тесла “ промени света. Има доста автомобилни компании, които са се пробвали да основат серийни електрически коли. Много не престават да го вършат. По-старите не съумяха да реализират триумфа на „ Тесла “. Но има и нови компании, които реализират забележителни триумфи.
Брайън Стивънс, шеф „ Изложби “ в музея „ Петерсен “

tZero, електрически автомобил, основан от американската компания AC Propulsion при започване на 2000 година е ентусиазъм за Tesla и нейния създател Илон Мъск. Без tZero, който въодушевява Tesla Роудстър, Tesla нямаше да съществува или щеше да стартира доста по-късно, споделя Мъск през 2018 година

tZero е употребен като основа за основаването на първия функционален първообраз на Tesla през 2002 г – Лотус Елис Мул 1. След това идва първия всеобщ модел – Tesla Роудстър – през 2008 година

Показаната кола в изложбата е първият сериен модел и е била персонален автомобил на Мъск. Серийният номер 0001 може да се види ясно на предното стъкло.

Друг акцент е Модел S Плейд, автомобил, сложил връх за най-бърза обиколка за електрически автомобили – на пистата Нюрбургринг в Германия.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР