Това пита в свой анализ за Павел Усов, беларуски политолог,

...
Това пита в свой анализ за Павел Усов, беларуски политолог,
Коментари Харесай

Беларуски политолог: Храненето на канибали е опасно или как Германия и Франция флиртуват с Путин

Това пита в собствен разбор за Павел Усов, беларуски политолог, лекар на политическите науки.

Ако водачите на Франция в действителност се управляват от сходна логичност, от времето на Мюнхенското съглашение от 1938 година (тогава евентуално и те са запазили лице пред Хитлер), то това е единствено доказателство за дефицита на мозъка и неналичието на историческа памет измежду видимо образован европейски хайлайф.

И това е голям проблем за цялата цивилизация. Защото плодовете на историческата давност ще се появяват още веднъж и още веднъж.

Този метод на мислене е сходен на мисленето на агресор, защото утвърждава експанзията и генерира войни. Вместо да унищожават диктата в зародиш, демокрациите изразходват напъните си да ги разкрасяват и успокояват посредством кървави жертви. Ако нарисувате усмивка на човекоядец, това няма да му попречи да яде хора.

Баналността е разбираема за всички, само че някои европейци не престават да живеят в някакъв измамлив банален свят.

Сигурен съм, че Путин е разчитал на подобен първичен мироглед, когато стартира нова война. Работи през 2008 година, отчасти работи през 2014 година

И в случай че Путин успее да завземе Украйна, Западът ще продължи да се преструва, че лицето на диктатора е изцяло непокътнато и канибалът е удовлетворен. Вярвам, че всички други постсъветски републики щяха да бъдат хранени с Русия по същия метод, възстановявайки „ историческата правдивост “ във връзка с афектирана Русия.

Превод: Фрог Нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР