Това отговориха от ГЕРБ на страницата си във Facebook на

...
Това отговориха от ГЕРБ на страницата си във Facebook на
Коментари Харесай

ГЕРБ отговориха на ПП-ДБ: Заставаме твърдо зад Мария Габриел, раз...

Това дадоха отговор от ГЕРБ на страницата си във Фейсбук на апела по-рано от " Продължаваме промяната -Демократична България " (ПП-ДБ).

 

" Уважаеми сътрудници от ПП-ДБ, отговорността да кажем по какъв начин може да продължим е взаимна. Действахте прочувствено и не рационално, в цялостно несъгласие на всички сделки и в прорез с гласуваното доверие за реализацията на народен общ мандат. Поемете отговорност за дейностите на Асен Василев, разграничете се от него и дано дружно изработим проект, съответен на рецесията, която съзнателно създавате и все още. Вие сте на ход! ", се отбелязва в обявата на ГЕРБ-СДС.

Припомняме, че с думите: " Ваша е отговорността да кажете по какъв начин може да продължим ". " Действахте едностранно в цялостно несъгласие на всички сделки и в прорез с гласуваното доверие за реализацията на народен общ мандат. Поемете отговорност за дейностите си и предложете съответен проект, съответен на рецесията, която създадохте. Вие сте на ход ", написа в позицията на ПП-ДБ.

 

След като Мария Габриел предложи състав на кабинет, на конференция на ПП-ДБ, номинирани за министри в проектокабинета обявиха, че отхвърлят да се включат в него. По-рано през днешния ден.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР