Това определено ще бъде година на интензивни и революционни промени

...
Това определено ще бъде година на интензивни и революционни промени
Коментари Харесай

3-те зодии, които ще се ВЪРНАТ при бившите през 2022-ра


Това несъмнено ще бъде година на интензивни и революционни промени за някои от зодиите. Обръщането на нова страница в живота за някои може да значи връщане към старите привички, за положително или неприятно... Според звездите 3 зодии ще се съберат още веднъж с някогашен сътрудник и ще дадат финален късмет на връзката си!

Докато някои зодии ще се оженят през 2022 година, други ще решат да се съберат още веднъж със остарялата си обич. Връщането към някогашен сътрудник е огромно решение и изисква голяма мощ на характера.

Въпреки че някои от нас презират някогашните си сътрудници, някои персони са способни да се повдигнат над всички неприятни усеща и да дадат на някогашните си още един късмет. Все отново всеки заслужава още един късмет, нали?!
Телец: Носталгията ще вземе превъзходство
Уран ви прави по-независими, вие сте решени да съумеете в любовния си живот през 2022 година, даже в случай че това значи да се върнете при някогашния си и да въведете мир и естетика.
Скорпион: Готов да елементарни и да продължи напред
Преминахте през възходи и падения през 2021 година, само че 2022 година ви дава обещание благополучие и наслада. Това може да бъде под формата на нова невероятна среща или някогашен, който се връща при вас. Всичко е допустимо!
Риби: Търсите баланс и непоклатимост
Благодарение на Нептун и Юпитер имате доста благоприятни условия да покажете щедростта си и да установите мир, където другите биха се отказали. Краят на годината е изключително удобен за събирания сред някогашни.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР