Това обяви в НС Делян ПеевскиДнес, заедно с ГЕРБ, ще

...
Това обяви в НС Делян ПеевскиДнес, заедно с ГЕРБ, ще
Коментари Харесай

ГЕРБ и ДПС ще правят комисия за контрол на еврофондовете, за да се спрат спекулациите

Това разгласи в Народно събрание Делян Пеевски

„ Днес, дружно с ГЕРБ, ще предложим да се сътвори комисия за надзор на еврофондовете, с цел да няма такива неволни неточности, всичко ще минава през Народното събрание. Ще прегледаме деликатно тези планове “, разяснява в коридорите на Народното събрание депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Вчера единствено няколко часа откакто от финансовото министерство оповестиха за отпадане на планове от Плана за възобновяване, ГЕРБ даде изключителна конференция, на която сигнализираха, че “се раздават милиарди на странни компании ”.

Депутатът Делян Добрев разгласи, че 1 милиарда 760 млн. евро „ са дадени на компании, които никой не знае от кое място и по кое време пристигнаха, по какъв начин са взели участие на търг и за какво са били определени. Това не е скандал. Това е интернационален скандал! “, отсече Добрев.

“Разговаряхме с ГЕРБ и с премиера Николай Денков тази заран, настояват, че грешката е неволна и оценката на компаниите е официална. Надяваме се да е по този начин. Ще проверим ", сподели тази заран Пеевски.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР