Това обяви по Нова ТВ Димитър Ганев от социологическа агенция

...
Това обяви по Нова ТВ Димитър Ганев от социологическа агенция
Коментари Харесай

Нова сглобка или избори? Вижте прогнозата на Тренд

Това разгласи по Нова ТВ Димитър Ганев от социологическа организация „ Тренд “, цитирайки последни резултати от тяхно изследване.

 

Според Ганев, след първите ГЕРБ-СДС, се оформят три обединения, с близки резултати - ДПС, ПП-ДБ и Възраждане. Всяка от тях е допустимо да стане втора, трета и четвърта, уточни Ганев. Според него една четвърт от българите към момента не са решили за кого да  гласоподават. 

На пето място по доверие се нарежда БСП, а след тях са „ ИТН “. Няколко дребни партии са с късмет да прескочат изборната преграда, само че за тях е мъчно да се предвижда в този миг. 

.

От тези резултати вадим извода, че при тази обстановка ще бъде мъчно сформиране на държавно управление сред две от обединенията. Но даже и да реализират 121 депутати, мъчно ще се ръководи. Оформят се три разновидността: 1. Повторение на сглобката – ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС. 2. ГЕРБ-СДС, ДПС и трети индивид. З. Нови избори. Много мъчно могат да се открият политически разновидности отвън тези благоприятни условия. От акцията зависи дали една групировка може да загуби или да активизира нов избор. Но революционни промени не очаквайте. Избирателната интензивност се чака още веднъж да бъде ниска. Ще виждаме още веднъж съревнование сред твърдите електорати, предвижда Ганев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР