Това няма нищо общо нито с науката, нито с медицината.

...
Това няма нищо общо нито с науката, нито с медицината.
Коментари Харесай

Проф. д-р Чалъков: Пандемията няма общо нито с медицината, нито с науката! Следете пътя на парите

Това няма нищо общо нито с науката, нито с медицината. Следете пътя на парите и ще разберете накъде отива коронавирусът. Следете офертите за термометри и маски.Купуват се маски за 3 млн., които костват 3 стотинки, продават се в левове…. Това сподели проф. доктор Иван Чалъков от клиниката по УНГ в болница ”Царица Йоанна-ИСУЛ ” в ефира на ”Честно казано с Люба Кулезич ” разяснявайки COVID-19.

Хората от целия свят излязоха на улицата. Трябва ли да приемем, че положителните са 10 души, а идиотите са милиони. Днес е заведено дело от съдиите против маските, които би трябвало да носят децата, сподели още той.

Доц. Ангел Кунчев си разреши в прав тест да обиди доцент Мангъров. „ Ти виждал ли си поделение за COVID-19.   Прозвуча ми като в българския сериал „ Под прикритие “, в което основният артист Захари Бахаров пита: „ Ти качвал ли си се на Q7, бе? “. Не е допустимо един народен инфектант да си разреши подобен звук. Медицината е доста специфичен стъклен магазин и в него слонът няма място. Има написани правила.Не е допустимо един съветник по инфекциозни заболявания да си разреши подобен звук. Точно този хартиен плъх, изясни професорът в „ Честно казано с Люба Кулезич “ по Евроком.

 

Преди два месеца си беше разрешил да споделя, че лекарите нямат хигиена и е решил да ни дисциплинира. Аз му писах, че при нас не са привички а рефлекси. А чиновническите кабинети се виждат на монитори, а заболели не, приключи рецензиите си към Кунчев той.

Ако умрелия доктор в Гоце Делчев беше тук, щеше да каже мого по-страшни неща, сподели още той.

Оздравява този, който е бил болен. Другите са инфектирани и незаразени. Тази грушка е умишлена. За да се оправдаят разноски и пари. Уплашиха се и лекарите, категориен е доктор Чалъков.

Чувството за непознато тяло, спомняте ли си нелепостите на ген. Мутафчийски, смяли сме се от сърце, напомни той. Доцент Коста Костов споделяше едно първоначално, след това друго, разяснява професорът.

 

Като доктор в никакъв случай няма да сложа на дечицата маски. Питам тогава, тъй като не затворихте клиниката ни. И когато ги попитахме, не ни дадоха отговор, съобщи той.

 

Вземате секрет от носа – тампонът би трябвало е синтетичен, а не памучен. Носът е шокогенна зона, той е благороден орган, той не търпи селскостопанско държание, даде рекомендации за деяние на сътрудниците си професорът.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР