Това недоразумение на природата, въпреки всичките си усилия, не успях

...
Това недоразумение на природата, въпреки всичките си усилия, не успях
Коментари Харесай

Недоразумението - убиец на барети Лазаров, готвен за МВР министър от Борисов!

Това неразбирателство на природата, макар всичките си старания, не съумях да го дотъркалям даже до разследване. Сега очаквам решение от Международния съд за правата на индивида. Това написа във Facebook майката на убития командос Емил Шарков –Ваня Рибчева. Почернената майка реагира остро на медийни изявления, които сочат Светлозар Лазаров за предстоящ началник на Министерство на вътрешните работи. Ето какво още написа тя:

Прокуратурата у нас реши, че няма да проверява основен секретар на Министерство на вътрешните работи, който унищожи Специализирания отряд за битка с тероризма, един път като изпрати безусловно на разстрел 30 барети в Лясковец и повторно, като със зъби и нокти брани командира на отряда Георги Гайков, също виновен за планирането и провеждането на интервенцията.

Сега, този Лазаров като мръсна пяна, изплувал на гребена на политическата вълна, може да стане и министър на вътрешните работи.
При това състояние по-добре да закрият Министерство на вътрешните работи и СОБТ от раз, а не лека-полека да ги унищожават. Ще коства по-малко пари и по-малко сълзи.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР