Това не са просто слухове, а информации от членове на

...
Това не са просто слухове, а информации от членове на
Коментари Харесай

Таен заговор на партии за унищожаването на „Продължаваме промяната“. Каква изненада ги очаква

Това не са просто клюки, а информации от членове на въпросните партии, които не споделят всички дейности на управленията.

 

При всички се повтаря една съществена причина за масираната офанзива против Политическа партия и нейните водачи. Това е ясната и безапелационна проевропейска ориентировка и устрема за отделяне на България от загробващото въздействие от Кремъл. По тази линия идентична лексика и опорки употребяват ГЕРБ, Движение за права и свободи, „ Възраждане “, Има Такъв Народ, „ Български напредък “ и още най-малко десетина партии, участващи в предизборната акция.

 

Втората причина е декларираната от Политическа партия и „ Демократична България “ неотстъпчивост към корупционните практики и настояването прокуратурата и Народно събрание да стартират следствие на реализацията на плана Турски/Руски поток, изчезналите стотици милиони по линия на автомагистрала „ Хемус “, поправки на язовири и десетки публични поръчки. Особено наранено от тези поръчки се усеща управлението на ГЕРБ. Настояването за промени в структурата и работата на КПКОНПИ налива в допълнение масло в огъня. От това са недоволни и други партии, които през последните години са били част от статуквото и от грандиозната корупция.

 

Над половината от 29-те партии, участници в конкуренцията за Народното събрание, показват поддръжка за Путин и неговата експанзия в Украйна. Някои от тях безогледно декларират, че България би трябвало да напусне НАТО и Европейски Съюз и да се причисли към прокремълски блокове. Говорят за референдуми и държавни актове, които нямат нищо общо със закона.

Защо тези сделки са синоним на скришен скрит план? Защото в обществени изяви ГЕРБ и част от другите в общия фронт, заявяват поддръжка за евро-атлантическата принадлежност на страната ни, само че на процедура през годините са съдействали за обслужване на съветските ползи у нас. Нерядко в ущърб на българската страна и народ.

 

В масирания огън против Кирил Петков и Асен Василев са включени всички средства: социолози, политолози, медии, хора с въздействие в една или друга област. Това е забележимата част. В невидимата работят незаконни групировки и олигарси от кръга на статуквото и задкулисието. Преминати са всевъзможни граници на политическо възпитание: фабрикуват се компромати, манипулират се обстоятелства, бълват се откровени неистини.

Всички те желаят връщане на остарелия режим като Борисов и ГЕРБ да сформират държавно управление на антипромяната.

 

Очаква ги огромна изненада. Ако стартират да осъществят ретроградния си проект, митингите от 2020 г ще им се сторят като като потупване по рамото. На вятъра ще отидат и вкараните в акцията десетки милиони, а кранчето за нови обири и източвания ще се затвори дефинитивно. Освен това освен ще стартират следствия – по Турски поток, да вземем за пример, - само че някои партийни босове ще се окажат в съда, а оттова - кой знае.

 

Освен това още и още българи ще проумеят, че в случай че бъде спряно на половина единствено ограбването на милиарди, пенсии и заплати ще скочат двойно и тройно. Малко ум би трябвало единствено.

 

Витали Роник
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР