Това не е случайност. Това не е епизод. Така беше

...
Това не е случайност. Това не е епизод. Така беше
Коментари Харесай

Зеленски за обезглавяването на украинския военнопленник: Няма да забравим, няма да простим!


„ Това не е случайност. Това не е епизод. Така беше и преди. Така беше в Буча. Хиляди пъти. Всеки е задължен да реагира. Всеки водач (в света, б.р.) Не се надявайте, че ще се не помни. Че ще мине време. Ние нищо няма да забравим. Ние нямаме желание да прощаваме на убийците. Всеки ще си носи отговорността “, съобщи президент Володимир Зеленски във връзка обезглавяването на украински военопленник от съветски бойци.

Заснетото на видео безчовечие бе оповестено в мрежата от самите убийци и потресе света за следващ път. Даже доста руснаци реагираха отрицателно в телеграм каналите си, давайки си сметка, че това освен няма да уплаши украинците, а ще ги вбеси и сплоти още повече.

На видеото, което няма да пуснем по етични съображения, се виждат военни с бели ленти на ръкавите, които обезглавяват мъж с украинска униформа. Човекът крещи от болежка на земята, различен го убива с нож, а през това време се чуват ужасяващи реплики: „ В Киев ще им я пратим “ (…) „ Работим, братя, работим “ (…) „ Режи “ (…) „ Чупи гръбнака “ (…) „ Ти какво, в никакъв случай ли не си рязал глава? “. Убийците от видеото са с маски.

Кога, къде и от кого е сниман ужасният клип, не е ясно към този момент. БиБиСи отбелязва, че в близост се виждат зелени листа, по тази причина не е изключено да е сниман и предходната година.

Шефът на президентския офис Андрий Ермак написа в интернет: „ За всичко ще има отговор и отговорност “. Службата за сигурност на Украйна стартира следствие.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР