Това не е процес, който е свързан с борба за

...
Това не е процес, който е свързан с борба за
Коментари Харесай

Денков за ротацията: Няма борба за постове, ще има приемственост

" Това не е развой, който е обвързван с битка за постове или с това една политическа мощ да надлъже друга, а е развой, който ще предопредели кои ще са същинските цели, по които ще продължи да работи държавното управление в идващия интервал ".

Това съобщи министър-председателят акад. Николай Денко за идната ротация в изпълнителната власт по време на присъединяване си в Тридесет и седмото Общо заседание на Националното съдружие на общините в България (НСОРБ), което стартира във вторник в София.

„ През последните седмици няма сътрудник, било то задграничен или народен, който да не е почнал диалога с въпроса: „ А вие ще съумеете ли да извършите прехода “? Сигурен съм, че госпожа Габриел би трябвало да дава отговор на същите въпроси. Уверявам ви, че ние с нея нямаме подозрения в това отношение. Това, което зависи от нас, ще го създадем “, акцентира Денков.

„ Ще има последователност. Работим доста настойчиво в една не доста лесна среда, с цел да може да се чувствате спокойни, че това, което виждате като вярна посока на развиване, ще продължи “, увери Денков представителите на локалната власт, участващи във форума.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР