Това не е правителство, това е просто поредна мимикрия, сътворена

...
Това не е правителство, това е просто поредна мимикрия, сътворена
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Тагарев вече заяви, че само чака да види какво ще поиска Украйна, за да го даде

" Това не е държавно управление, това е просто поредна мимикрия, сътворена в кабинета на американския дипломат ". Това съобщи пред БНР водачът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов.

 

" Тези хора са опасност за националната сигурност. Те трябваше да бъдат задържани, а не да им се даде мандат за ръководство. Не можем да им оставим не 100 дни, а 100 секунди даже. Трябва ли да изчакаме тези хора да ни вкарат във война и тогава да излезем да протестираме? Ние не признаваме това държавно управление. За нас това не е българско държавно управление, това е колониален окупационен режим ", разяснява той.

 

Костадинов напомни изявление на новия министър на защитата Тодор Тагаев:

" Лицето Тагарев, преди да стане министър споделяше и продължава да го твърди и към този момент като министър, че България би трябвало да оказва допустимо най-голяма помощ на Украйна.

 

Едно от нещата, които сподели преди да стане министър, откакто стана министър още не го е споделил, е, че България би трябвало да даде всички свои ракетни комплекси C-300, както и своите самолети.

 

Следващата седмица се чака среща на министрите на защитата на НАТО, на която Украйна да изиска ново въоръжение, лицето Тагарев към този момент съобщи, че чака да види какво ще изиска Украйна, с цел да го даде ". 

 

Според него ако Украйна изиска нашите самолети МиГ-29 и останалите ни комплекси C-300, които пазят българската столица, ние ще ги дадем:

" Те споделят, че би трябвало да се дадат ракетните комплекси и самолетите. Те го повтарят от месеци ". Намираме се в обстановка, в която нашата национална сигурност е застрашена, предизвести Костадинов. 

 

" Самолетите ни, без значение дали националните предатели ще ги подарят на Украйна или не, следващата година експлоатационният им период свършва. От следващата година ще останем без бойна авиация ". 

 

" Тези лица са национални предатели, които би трябвало да бъдат затворени в пандизите за държавна измяна ", счита водачът на " Възраждане ". 

Когато тръгнеш да правиш конституционна промяна, са ти нужни 180 гласа, акцентира Костадин Костадинов. И изясни: 

" Хората, които приказват, че ще трансформират Конституцията, първо трябваше да я прочетат, тъй като те не са я чели. Ако не се съберат 180 гласа, стартира втора процедура, която лишава спомагателни сред 2 и 5 месеца и за която са задоволителни 160 гласа. И там има много условности. На тях не им стигат гласовете. Те повтарят това, което ние приказваме от 3 години. Нещото, наречено ПП-ДБ, постоянно доста постепенно загрява ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР