Това не е първата постъпка на бременната жена (заловена заедно

...
Това не е първата постъпка на бременната жена (заловена заедно
Коментари Харесай

Демерджиев: България никога не е пропускала толкова малко мигранти

Това не е първата постъпка на бременната жена (заловена дружно с още двама трафиканти, пренасящи мигранти в Пловдивско - бел. ред.). Хващана е да кара с опиати. Не е нещо толкоз извънредно. Всякакъв жанр хора, от целия Европейски Съюз, се откриха тука да транспортират мигранти. Това съобщи вътрешният министър Иван Демерджиев пред публицисти.

Той моли идващото Народно заседание да се преработи Наказателния кодекс, да се завишат наказванията. По думите му такава предварителна защита би помогнала доста.

Усилията ни се правят оценка високо от Брюксел, защото понижаваме хората, които пропущаме да преминат през нашата територия. В Италия, където ресурсите повече, трафикът се усилва, а при нас понижава. Натискът, на който сме подложени, е невиждан , в пъти повече са тези, които желаят обхванат, само че доста дребна част от тях съумяват, ние ги преследваме и залавяме, това публично притежание и основава усещане, че има повече мигранти. България не е пропущала толкоз малко мигранти в нито един миг, разяснява Демерджиев.

Спрямо предходната година, от началото на 2023 година има 30% нарастване на мигрантския напън.

Той разяснява и битката против търговията на избор. " В момента работим на 190 сигнали по оперативни данни. Те са в пъти повече от предходните избори ", съобщи Демерджиев.

По думите му контигентът е разпознат, следи се, знаят се кои са " рисковите " секции, уточни още вътрешният министър и съобщи, че задачата на Министерство на вътрешните работи е подготвена да реагира на всяка една нова скица.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР