Това не е майтап, на сериозно ще има Биг брадър

...
Това не е майтап, на сериозно ще има Биг брадър
Коментари Харесай

Държавата ще следи всяко говедо с електронни джаджи!

Това не е подбив, на съществено ще има Биг брат по Оруеловски и за едрия и по-дребен добитък у нас. Повелята е европейска, заяви ни я персонално не какъв да е, а земеделският министър след прекратените към този момент аграрни митинги. Кои сме ние, че да не се съгласяваме с по-големите в европейското семейство - слушаме, рапортуваме и изпълняваме!? Пък и е извънредно време да се постави ред в оборите – в директен и преносен смисъл.

„ С тези електронни начини за идентификация, във всеки миг ще знаем къде се намира всяко едно животно “, изясни земеделският министър. Той обясни също по този начин, че от европата не са съгласни да дават пари за непроследими говеда и различен по-дребен добитък. Устройствата са два типа - за оборно отглеждани животни и за пасищно отглеждани животни.

„ Стотици ферми са банкрутирали през предходната година, а в това време декларираните животни в системата за надзор на Българската организация за сигурност на храните - ВетИС, броят им пораства ”, разясни министърът.

Тук съм изцяло съгласна с неговите доводи. Аман от паразити, измамници и шарлатани, които са се впили като гадни кърлежи в тялото на страната и смучат до пръсване от алчност. Ще кажете, че помощите за земеделците главно идат от европата, но нали ние, целокупните български данъкоплатци внасяме в общия бюджет на Европейски Съюз! Та сиреч отново ние си хрантутим и тези измамници. Заради тях страдат и читавите производители, които по обичай у нас постоянно се подценяват и подритват. Защото на първа линия са тарикатите, както си знаем.

Дано с електрониката да се тури ред в авгиевите обори на държавицата ни!

 Дано и министърът да ни показа скоро стратегия по какъв начин тъкмо ще стартира протежирането на родното произвеждане, унищожено по „ дълголетни аргументи ” от едни други говеда. Не е почтено обаче да ядем безвкусните непознати производства, тъй като 80% от плодовете и зеленчуците, към 40% от свинското и 90% от говеждото у нас били вносни.

Силно се надявам, посредством електронното наблюдаване да се отървем най-сетне от всички злокачествени говеда, които пречат на земеделския и на държавния и партиен напредък!

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР