„Това не е махленски дебат, а режисирана кампания и тя

...
„Това не е махленски дебат, а режисирана кампания и тя
Коментари Харесай

Румен Радев: Това не е махленски дебат, политици водят война с българската държавност! Нашата корупция вече се вижда и отвъд Океана!

„ Това не е просташки спор, а режисирана акция и тя не е първата. Има политици, които водят война с българската държавност”. Така президентът разяснява репликите във властта от последните дни.

„ Вие виждате, какви неистини се тиражират в медиите. В устрема си да дискредитират президентската институция, тези хора залагат на карта европейската принадлежност на България и то в разгара на европейското председателство. Опитват се да приватизират европейската концепция за персонални политически цели. Колко костват техните евроатлантически обети, откакто деградират армията и заблуждават съдружниците и какви европейци са тези политици, откакто позволиха корупцията, бедността, несправедливостта да се трансфорат във визитка на страната ни, а България да бъде изхвърлена от европейската карта що се касае до свободата на медиите”, съобщи президентът.

„ Нашата корупция към този момент се вижда и оттатък Океана, чели сте отчета на Държавния департамент на Съединени американски щати и по какъв начин чакаме да бъдем признати в Шенген и в еврозоната, когато властта насажда убеждението, че тук няма консенсус по отношение на нашата европейска принадлежност. Колкото повече се кълнат в евроатлантизма, толкоз повече ни отдалечават от Европа”, продължи Радев.

„ Щом министър председателят счита, че някой различен би трябвало да ръководи министрите му, би трябвало да инициира съответните промени в Конституцията”, по този начин президентът разяснява нареждането на премиера Бойко Борисов, който заръча на министрите си да "осветят с прожектор " публичните поръчка пред Радев.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР