Това не е един балансиран кабинет, това не е експертен

...
Това не е един балансиран кабинет, това не е експертен
Коментари Харесай

Йордан Терзийски, ПП-ДБ: Нямаме доверие към кабинета Главчев

Това не е един уравновесен кабинет, това не е експертен кабинет и ние чакахме от господин Главчев, като един умел политик, повече политическа зрялост и уравновесен метод, с който може да подсигурява спокойствието в тази акция. Спокойствието, че ще има почтени и транспарантни избори - нещото, което е главната функционалност на този кабинет ", сподели той.

 

Терзийски добави още, че липса на доверие имат и в Калин Стоянов, който е определен за длъжностен министър на вътрешните работи, тъй като е човек, с който е бил на чуване в Народното събрание и не е споделил нищо по отношение на тематиката за Мартин Божанов - Нотариуса.

 

" Винаги сме били за бистрота. Нека, в случай че някой е правил нещо притеснително или неправилно, да има способени органи, които да го проверяват. Факт е, че има нараснало разтрошаване на митнически схеми и опиати, които са влизали на територията на страната ни. Това е уязвило нечии ползи и, може би, Петя Банкова е станала неуместна. Целта е това да се влачи като тематика, като една драма по време на цялата предизборна акция. Вероятно са ни приготвили други такива бомби ", съобщи депутатът от ПП-ДБ във връзка свадите в Агенция " Митници ".

 

Според госта ГЕРБ са " сценаристи " точно на тези кавги, с които се измества фокусът върху главните тематики за България и обществото - " промените, които не се случиха и ще се случат ли на идващото Народно заседание ".

 

" Има опити Живко Коцев да не е началник на щаба против пазаруването на гласове, тъй като това е доста огромен камшик на българските избори и когато няма хора, които да се борят против това, нещата стават по-лесни. Такива хора тъкмо в подобен миг би трябвало да бъдат отстранени. Разбира се, в случай че има данни, че е правил нещо непозволено, би трябвало да си понесе отговорността ", разяснява Йордан Терзийски.

Депутатът означи, че с помощта на техните измененията в Конституцията и законите сега основният прокурор може да бъде разследван. И не отхвърли, че измененията са направени дружно с ГЕРБ, само че са спрели с появяването на Движение за права и свободи.

 

" Има безпокойство, че е допустимо да има завръщане на мутренските времена. Щом е допустимо да бъде оказван напън върху основния секретар на Министерство на вътрешните работи, значи има такава заплаха. За страдание, има едни кръгове, които видяха, че по различен метод не могат да спрат силата за смяна в България, видяха, че не могат да ни пречупят, не могат да ни купят, не могат да ни изплашат и сега са решили да ни репресират ", акцентира Терзийски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР