Това не е Дивият Запад, а смолянското село Смилян. Млада

...
Това не е Дивият Запад, а смолянското село Смилян. Млада
Коментари Харесай

Булка пристигна на сватбата си на кон и смая родопско село

Това не е Дивият Запад, а смолянското село Смилян . Млада младоженка смая всички, появявайки се на сватбата си с бяла рокля, воал и яздейки кон .

 

На кон са пристигнали и младоженецът и кумовете на новото семейство, а фотоси от радостното събитие бяха споделени в групата във ФБ Смилян през днешния ден.


Младоженците са от София. Дамян Марков и Роси Михайлова се срещнали преди време, до момента в който били на конен преход в региона , и решили да се врекат на мястото, където е била съдбовната им първа среща.

Сватбарите отсядат в къща за посетители и за ритуала яхват конете до центъра, с цел да си кажат публично „ да “. След това, отново на конете, младоженци и кумове минаха като на церемониал през селото , с цел да отидат в локално заведение за сватбения си празник. Хората по улиците ги поздравяваха и се радваха дружно с тях на персоналния им миг, описаха локални.

Цялото село беше очаровано от истинския им метод да се бракосъчетаят, показа и кметът на Смилян Чавдар Червенков, представен от " ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР