Това не е дело просто между двама души. Г-н Борисов

...
Това не е дело просто между двама души. Г-н Борисов
Коментари Харесай

Елена Йончева разкри какво ще прави с 20-те бона, когато осъди Борисов!

" Това не е дело просто сред двама души. Г-н Борисов като водач на най-голямата партия ГЕРБ по време на предизборната акция насочи клюки, лъжи, неистини, заради тази причина аз го осъждам за клюка ". Това съобщи в ефира на bTV депутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева. Припомняме, че през днешния ден стартира делото на Йончева против министър председателят Бойко Борисов. Процесът стартира в Софийския областен съд. Претенциите на Йончева са за 20 000 лв. - обезщетение за претърпени неимуществени вреди. Причината е изявление на премиера по време на предизборно събитие на 10 март

" Съжалявам, че парите са единствено толкоз. Ще ги дам за щедрост, разкри Елена Йончева.

" Става думи за моите филми, че в действителност милиони са платени за тях. Това се случи, откакто споделих, че ГЕРБ краде от санирането ", напомни Йончева.

" Нямам нищо общо с платени без значение защо пари. Никога не съм кандидатствала за държавни дотации ", съобщи аленият народен представител.

Адвокатът му господин Марковски споделя, че господин Борисов не е имал поради мен, разкри защитната тактика на ответника, националният представител от Българска социалистическа партия.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР