Това Народно събрание за недългия си парламентарен живот от малко

...
Това Народно събрание за недългия си парламентарен живот от малко
Коментари Харесай

Росен Желязков: Това Народно събрание направи повече от парламентите от 44-тия до 49-тия

Това Народно заседание за недългия си парламентарен живот от малко повече от половин година, съумя да направи повече от парламентите от 44-тия до 49-тия, разяснява в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия ръководителят на Народното събрание Росен Желязков.

Не единствено като размер на актовете, само че и като размер на промените и политиките, които минаха през зала и които не престават да стоят на вниманието като очакване от обществото, и имаме ангажимент с нужното болшинство да бъдат подкрепени, добави Желязков.

За управлението на ГЕРБ присъединяване в ръководството е безалтернативно, без значение от тежката конкуренция в границите на това болшинство, съобщи Росен Желязков. В дебатите се вижда на какви взаимни отстъпки са съгласни и не са съгласни от ГЕРБ. И последните взаимоотношения във връзка с проектобюджета демонстрираха, че този модел е безалтернативен, има бъдеще и неговият небосвод ще бъде до тогава, до момента в който поставените цели бъдат изпълнени по този начин, както са декларирани, и нито месец по-рано, уточни Желязков. Според ръководителя на Народното събрание,

болшинството към този момент е оттатък механичния общ брой на депутатите от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ и ГЕРБ – Съюз на демократичните сили и в него влиза и Движение за права и свободи.

Каквито и рецензии да търпи болшинството, проблемите се вземат решение по един най-благоприятен – не най-хубавия, само че не и неприятния – метод, сподели още Желязков.

Според него образуваната през днешния ден краткотрайна анкетна комисия, която би трябвало да се занимае със случаите на принуждение на митинга срещу  управлението на Българския футболен съюз на 16 ноември, няма да се занимава с българския футбол.

Тя ще се занимава със събития, най-общо казано, гарантиращи правата на жителите да показват свободно мнението си на манифестации, митинги или митинги,

без значение, че тази дума не попада в закона, и с дейностите на правоохранителните органи за запазване на публичния ред, включително и случаите на експанзия, физическа мощ и помощни средства. Тя би трябвало да даде законодателни решения, които да дадат по-добра наредба, включително и носенето на отговорност от уредниците за увреждането на имуществото, по-добрата съгласуваност, а за какво не да и се дефинират по по-ясен и безапелационен метод рамките на приложимост на физическа мощ и помощни средства, които са включени в закона за Министерство на вътрешните работи, където не се приказва за всеобщи прояви, разяснява Желязков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР