Това Народно събрание не успя да даде спокойствие и сигурност

...
Това Народно събрание не успя да даде спокойствие и сигурност
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Това НС не успя да даде сигурност и спокойствие на българските граждани

Това Народно заседание не съумя да даде успокоение и сигурност на българските жители. В идващия парламент предизвикването още веднъж ще е съставянето на постоянно държавно управление. Това разгласи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от парламентарната естрада, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус “.

По думите й слагането на етикети и разграничителни линии е повода за липса на разговор, като засяга войната в Украйна и позициите на другите партии по тематиката. Тя даде за образец международни водачи, които гледат към мира, а не усилването на борбите.

“Вторият проблем, който ни опълчи е неналичието на единно болшинство. Това е неустойчивост ", уточни Нинова.

Според нея се оформя нова разграничителна линия -добрите против неприятните. " Това беше парламент, белязан от кавги, вместо да създадем правосъдна промяна. Прехвърля се отговорността. Борбата с корупцията остава наш най-съществен приоритет ", сподели още тя.

“Смятам, че сме от тези, които осъзнават какво ни чака и каква отговорност носим. Поканихме всички за търсене на единодушие за третия мандат ", добави ръководителят на левицата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР