Това написа във Facebook профила си депутатът от Има такъв

...
Това написа във Facebook профила си депутатът от Има такъв
Коментари Харесай

Балабанов: Ако имахме независим главен прокурор, отдавна да има хора зад решетките

Това написа във Фейсбук профила си депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов.

Ето и цялата му обява:

Повече от два месеца се развличам с изказванията на ГЕРБ, Движение за права и свободи и “Възраждане “, по този начин наречената съпротива, че за всичко сме отговорни ние - новата коалиция. Първо вижте по какъв начин наподобява опозицията – ГЕРБ, Движение за права и свободи и “Възраждане “- безспорен нонсенс.
" Възраждане " не стачкуваха ли преди 1 година против ГЕРБ? Протестираха, а в този момент в Парламента гласоподават постоянно дружно.

Движение за права и свободи нали сякаш бяха съпротива на ГЕРБ, най-малко за пред света? Сега гласоподават дружно.
Този кафяв, перверзен, съюз може би демонстрира, че сме на прав път.

На прав път потвърждава, че сме и индивид като Красимир Каракачанов, който “протестира “.
Доказателствата са налице, когато националните ефири на малките екрани у нас изпълнят утринните си блокове с „ титанични анализатори “, започвайки със Стойчо Стойчев и завършвайки с Нидал Алгафари.

Обикновено ги виждаме незабавно, откакто има прогрес с проблем като “БарселонаГейт “ да вземем за пример. Друг път, примерно, ги виждаме незабавно в ефир, когато се сменят управленията на КЕВР или на Спортния тотализатор. Защо? Защото се визира интереса и въздействието на тези, които 12 години струтиха от крадене редица такива институции.
Ямите са толкоз дълбоки, изтърбушени и прогнили, че в действителност е належащо време, с цел да се запълнят.

Да се върнем на “БарселонаГейт “. Уважаеми, това е една прашинка от откраднатото в годините. Нима забравихте шкафчетата, кюлчетата, автомагистрала “Хемус “, къщите за посетители, къщите за тъщи, златните паспорти, надвзетите партийни дотации, противозаконните тераси, евтините жилища, законът “Магнитски “?

Ако имахме самостоятелен основен прокурор, от дълго време да имаше хора зад решетките. И това ще стане.

Всичко, което изброих като образци е тясно обвързвано с тези, които през днешния ден гласоподават дружно, обединени в напъните си да запазят най-малко парченце от въздействието, което им разреши да ни обират години наред.

Логично е тук да преразказвам фразата “Крадецът вика дръжте крадеца “ – “ГЕРБ, Движение за права и свободи и “Възраждане “ викат дръжте крадеца “.

За доста от тях по- подобаващи са скамейките в съда, в сравнение с депутатските кресла.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР