Това написа в профила си в социалната мрежа Facebook Илиян

...
Това написа в профила си в социалната мрежа Facebook Илиян
Коментари Харесай

Илиян Василев: Изумен съм колко елементарно се хващат на Борисовите интриги

Това написа в профила си в обществената мрежа Фейсбук Илиян Василев. Вижте и цялата обява:

 

" И че бащата на Кирил Петков също се виждал с Алексей Петров и пропагандата - същите медии, които мълчат като пукали за разкритията за ГЕРБ и топлата им връзка с Путин - Бабаков и Воробьов, незабавно захапаха, някои на драго сърце, въдицата -убитият Алексей Петров сформира държавното управление. Нерде Ямбол, нерде Стамбул.

 

Борисов го прави, най-много с цел да не остане самичък в околните си връзки с Алексей Петров и с естествените при следствие за аргументите за убийството на Петров подозрения, че той може да знае нещо. Идеята му е елементарна - да разхвърли към себе си и разшири кръга на засегнатите от репутацията на Алексей Петров и възможни тези, които ще бъдат разпитани. Идеята е на следващия ден топката да се поеме от прокуратурата и следствието и те да разпитат бащата на Кирил /който стана енигматична големина, която коли и боси - само че никой в ППДБ не знае за такава негова роля и няма никаква сведения, че е участвал на съвещания на управителни органи или е вземал решения.

 

Борисов разчита на това, че даже да го заловен в брутална неистина, с налични корупционни пари, на място на престъпление с димен револвер неговите от ГЕРБ няма да задават въпроси и ще следват вожда както почитатели футболна звезда. Докато интригите които сее за ППДБ постоянно могат да намерят ухо измежду последователите им - там има толкоз морални стожери, че се чудиш за какво не си създадат обособена черква и да изпишат ликовете си в икони.

Така беше и със Мустафа Емин - разбрали, неразбрали - разпятие за съветника на Тагарев. Удряй първо, по-късно питай.

 

Денков им споделя самата истина, че няма по какъв начин Алексей Петров да е съставял държавно управление - повече в сравнение с примерно всеки от вас, който е желал сходно държавно управление - само че " доброжелателите " на ППДБ към този момент подеха топката от Борисов и громят Кирил, Асен, Христо и Атанас.

 

То е ясно защо го прави ББ - стовариха се върху него доста действителни " смъртни " грехове - Турски поток, корупция на хора на ГЕРБ във властта, играта с Радев по вкарването на съветски газ - за това хвърля на хората зрелища. Дори не му е неловко, че Алексей е негов другар, сътрудник, че е погубен и с паметта му би трябвало да се борави по-внимателно.

 

Всичко и всеки под рейса. "

 

.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР