Това написа на профила си във Фейсбук лидера на БСП

...
Това написа на профила си във Фейсбук лидера на БСП
Коментари Харесай

Нинова: От тук нататък, отговорност за резултатите от изборите носи Националният съвет на БСП

Това написа на профила си във Facebook водача на Българска социалистическа партия след пленума на столетницата.
Ето какво написа тя:
" Опровергахме изказванията, че сме вождистка партия

След девет часа диспути, избрахме своята листа заевропейските избори. Надявам се, че с това опровергаваме непознати и наши изказвания, че сме диктаторска и еднолична, вождистка партия. Националният съвет взе своето решение. Ние можем да победим на тези избори и съм сигурна, че ще го създадем. Предложих пред вас листа от името на Изпълнителното бюро. Националният съвет реши друго. Няколко пъти, на последните съвещания на Националния съвет, приятели чакат от мен да кажа, че поемам отговорността за тази листа и за тези избори. Щях да я нося с оставка, в случай че загубим. Това важеше до през днешния ден, до решението на Националния съвет, което почитам. Оттук нататък- за резултатите от изборите носи отговорност Националният съвет. Пожелавам ви триумф и съм сигурна в успеха. "

Припомняме, че Корнелия Нинова влезе в централата на Българска социалистическа партия на Позитано с листа, в която не фигурираше името на Сергей Станишев. След близо девет часа диспути, Станишев влезе в листата.

В обществените мрежи, към този момент валят мнения, че водачът на Българска социалистическа партия, бяга от отговорност за идните избори за европарламента

Геновева Михайлова
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР