Това написа на личната си страница във Фейсбук лидерът на

...
Това написа на личната си страница във Фейсбук лидерът на
Коментари Харесай

Цветанов скочи на Янев за Шенген: Предложението му е срещу интересите на България

Това написа на персоналната си страница във Facebook водачът на " Републиканци за България "  Цветан Цветанов по мотив решението на Нидерландия да стопира влизането на България в Шенген.

 

Ето какво още показа той:

 

" През всички години при покриване на пълноправното участие без значение от другия прогрес за оценка на Европейска комисия, ние не бяхме разграничени от Румъния по пътя ни към шенгенското пространство. Ако прочетем деликатно мониторинговия отчет от есента на 2012 година

 

България реализира забележим прогрес по механизма за съдействие и оценка и беше решено идващият отчет на EK за България да бъде след 18 месеца, а за Румъния остана 6-месечният интервал.

 

Но и тогава ние не бяхме отделени от Румъния, тъй като естествената и естествена логичност е, двете страни да бъдат признати по едно и също време в Шенген. Днешната оценка на Нидерландия за разделянето на България от Румъния не би трябвало да търсим в премиера Рюте.

 

Трябва да замълчим, да отчетем грешките и да не стопираме да работим, а не да продължаваме да бъдем единственият представител на путинския режим в Европейски Съюз. Контрапродуктивно е желанието на някой народни представители да внесат в Народното събрание предложение за решение, с което се задължава министър председателят на България да гласоподава срещу всички начинания на Нидерландия.

 

Такова решение ще е против ползите на България и ще предизвика дейности на страни в Европейски Съюз против страната ни по несъблюдение на уговорките ни свързани със средствата от Европейски Съюз по Плана за възобновяване и резистентност и оперативните стратегии ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР