Това наистина е много, много голяма стъпка в правилната посока“,

...
Това наистина е много, много голяма стъпка в правилната посока“,
Коментари Харесай

Магазини в 2 холандски града започват да продават законно отглеждан канабис в експеримент за регулиране на търговията с марихуана

„ Това в действителност е доста, доста огромна стъпка в вярната посока “, Дерик Бергман, ръководител на Съюза за унищожаване на Забрана на канабиса, сподели, до момента в който седеше в кафене за канабис De Baron в южния холандски град Бреда.

Холандският министър на опазването на здравето Ернст Кайперс посети по-рано, с цел да показа новата политика. Планът за опита датира от 2017 година и се преглежда като метод за даване на „ следена на качеството “ трева на кофишоповете – места, на които е позволено да продават марихуана – и изключване на противозаконните производители.

„ От регулирайки продажбата на канабис, ние имаме по-добра визия за произхода на продуктите и качеството ", сподели Кайпърс. „ Освен това можем по-добре да осведомяваме потребителите за резултатите и рисковете за здравето от използването на канабис. "

Повтор в декриминализирането на тенджерата от 70-те години на предишния век, Холандия стана по-консервативна. Амстердам, от дълго време магнит за пушачи на тенджера от цялостен ​​свят, през по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР