Това момиче толкова пъти е псувано, плюто и обиждано в

...
Това момиче толкова пъти е псувано, плюто и обиждано в
Коментари Харесай

Д-р Мирослав Ненков за трагедията във Враца: Това е системен проблем

Това момиче толкоз пъти е псувано, плюто и обиждано в тази регистратура на това незабавно поделение, че нейните персонални благоприятни условия за емпатия са изчерпани от дълго време. Това съобщи пред БТВ доктор Мирослав Ненков  Мирослав Ненков Мирослав Ненков е роден на 15 март 1969 година в град София. Завършил е компетентност във връзка трагичния случай във Враца, при който жена умря, до момента в който бъде призната за лекуване.

Това се назовава систематичен проблем, това не е персонална виновност, уточни анестезиологът.

„ Протестиращите носеха табелка с надпис „ Оставка на целия личен състав “. Сега е моментът проф. Сербезова да затвори незабавното поделение във Враца, с цел да няма проблем. Една доста занимателна политическа партия изиска оставката на здравния министър.

„ Съсредоточени в искане на оставки, стигматизиране, изтъкване с пръст – по този начин сме лишени от опцията да погледнем къде е казусът “, означи лекарят.

Според доктор Мирослав Ненков  Мирослав Ненков Мирослав Ненков е роден на 15 март 1969 година в град София. Завършил е компетентност казусът е там, че лекарите и сестрите в никакъв случай никой не ги образова по какъв начин да поддържат връзка с пациенти. „ Никой не следи това момиче на регистратурата дали съблюдава някакъв писан протокол – дали изобщо има подобен съответно в това незабавно поделение “, означи той.

„ Тези, които ръководят нашата система, нямат потребност тя да бъде подредена, нямат потребност пациентите, лекарите и сестрите да са ок “, счита доктор Ненков. „ Разходите за опазване на здравето порастват, само че качеството къде отива “, попита той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР