Това момче ще има проблем в бъдеще. Занапаред ще бъда

...
Това момче ще има проблем в бъдеще. Занапаред ще бъда
Коментари Харесай

Гуардиола: Занапред към Холанд ще има нереалистични очаквания

Това момче ще има проблем в бъдеще. Занапаред ще бъда претрупан с толкоз огромни, нереалистични упования да вкарва по 3-4 гола във всеки мач ".

Така мениджърът на " Манчестър сити " Хосеп Гуардиола разяснява следващия мощен мач на. В събота норвежецът вкара хеттрик при разгромния триумф с 6:0 над " Бърнли " във ФА къп, който класира " жителите " за полуфинал в шампионата.

Холанд към този момент има 42 гола в 37 мача във всички съревнования. Това е неговият първи сезон в " Сити ", като той се показва доста мощно.

Нападателят към този момент има шест хеттрика, като дотук е пропуснал да означи гол единствено в пет дуела на стадион " Етихад ", на който играе неговия тим. Освен това Холанд стана шестият футболист от Висшата лига в историята, който доближава до повече от 40 гола в един сезон във всички шампионати. Рекордьори към този момент са Рууд ван Нистелроой и Мохамед Салах с по 44.

" Знам какво ще се чака от Ерлинг, което е нереално. Няма по какъв начин да вкарва хеттрик във всеки мач ", сподели Гуардиола, припомняйки, че нападателят против " Лайпциг " в Шампионската лига.

" Познавам го добре обаче, той е толкоз положителен, не се интересува какво приказват хората. Винаги дава всичко от себе си, желае да се усъвършенства, желае тимът да играе мощно ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР