Това може да се случи само в Нова Зеландия. Вълна

...
Това може да се случи само в Нова Зеландия. Вълна
Коментари Харесай

Това може да се случи само в Нова Зеландия

Това може да се случи единствено в Нова Зеландия. Вълна от утвърждения провокира случката, разиграла се в Народното събрание на страната в сряда. Вчера ръководителят му Тревър Малард разгласява в своя акаунт в Туитър по какъв начин храни бебето на законодател по време на разпалени диспути в пленарната зала - едномесечният сина на депутата Тамати Кофи. За историята споделя Си Ен Ен.

" Обикновено столът на представителя се употребява единствено от ръководители, само че през днешния ден го споделих с доста значима персона ", постна Малард. Говорителят разгласява и фотоси на бебето, чийто татко преди малко се върнал от отпуска по бащинство. В момента на фотосите Тамати Кофи взе участие в разпалени диспути и стои покрай сина си. Видеоклипове демонстрират по какъв начин Малард люлее бебето, до момента в който слуша интензивно дебата. В един миг той даже предизвестява народен представител, че времето на групата му е изтекло. Забележката е последвана от реакция на единодушие и от страна на бебето.

Хората в обществените медии бързо похвалиха Малард и Кофи. Трябва да забележим повече от това. Работните места би трябвало да се приспособяват, с цел да разрешат сходно държание. ", гласи един от постовете в отговор на фотосите, оповестени от Малард. Друг консуматор на Twitter сподели: " Нова Зеландия... може да си дребна страна, само че преподаваш голям урок на света! " Подкрепа пристигна и от кръговете на законодателите. Гарет Хюз, член на Народното събрание на Зелената партия написа. " Прекрасно е да имаш бебе в къщата и то толкоз красиво ", написа Хюз.

Миналата година министър председателят на Нова Зеландия Джасинда Ардърн стана първата жена международен водач в последните 30 години, която роди до момента в който е отпред на страната. Нейният сътрудник Кларк Гейфорд остана да гледа детето им, а Джасинда Ардърн се върна на работа. Премиерът на Нова Зеландия даже направи историческо посещаване с новороденото си на пленарна сесия на Организация на обединените нации предишният септември. Ардърн разгласи постъпката си за " практично решение ". Внасянето на бебета в държавни здания може да бъде към момента извънредно в доста страни и напълно неразрешено в други. Но има и позитивни образци, които дават вяра, че настройките се трансформират. Само ще напомним за английския законодател Джо Суинсън, който заведе бебето си на парламентарен спор предишния септември, и австралийският законодател Лариса Уотърс, която кърми щерка си, до момента в който беше в Народното събрание през 2017 година.

Източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР