Това мнение изрази в ефира на NOVA NEWS бившият зам.-министър

...
Това мнение изрази в ефира на NOVA NEWS бившият зам.-министър
Коментари Харесай

Керемедчиев: Разделението на американското общество е много дълбо...

Това мнение изрази в ефира на NOVA NEWS някогашният зам.-министър на външните работи и посланик Милен Керемедчиев.

 

„ Неуспешният предходен атентат против Тръмп е засилил ограниченията за сигурност. Историята на нападателя е забавна. Той е някогашен републиканец, покровител на Тръмп, бил е претендент за кмет на Хонолулу преди две години. После се е случило нещо и той се е трансформирал в гневен съперник на Тръмп ”, уточни на собствен ред някогашният зам.-ректор на Академията на Министерство на вътрешните работи доцент Милен Иванов.

Керемедчиев счита, че до момента от „ Сикрет сървис ” са имали много по-меки ограничения по отношение на претендентите за президенти и техните фамилии. „ Има увеличение на защитата на Доналд Тръмп след първия опит за нападение, само че той не е трансформирал своя всекидневен метод на водене на живота си, показвайки неуважение към това, което се случва ”, означи дипломатът.

 

Иванов посочи, че евентуално е имало доста други предотвратени атентати, за които не се знае. „ Има разлика сред двамата атентатора – първият се е учил да стреля с татко си, а вторият има професионален военен опит. Той доста умерено е приел своето задържане, което значи, че той целеустремено и умишлено е отишъл там, носил е камера, с която да снима целия развой ”, разяснява Керемедчиев.

 

Двамата експерти разясниха и тематиката за „ Шенген ”. Припомняме, че от 16 септември Германия вкарва краткотраен надзор по всички свои сухопътни граници. Мярката ще бъде приложена на границите с Франция, Люксембург, Нидерландия, Белгия и Дания в началото за интервал от 6 месеца.

 

„ Германия затваря всички свои граници и стартира да стопира и връща незаконни мигранти от своите граници към Австрия. Нидерландия ще вкара може би най-строгите ограничения за екстрадиция на незаконните емигранти откогато съществува като страна. Всяка една от страните членки стартира да построява граничен надзор ”, сподели Керемедчиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР