Това мнение изрази пред БНР Михаил Миков, бивш председател на

...
Това мнение изрази пред БНР Михаил Миков, бивш председател на
Коментари Харесай

Михаил Миков: Очевидно има неспособност за решаване на реалните проблеми

Това мнение изрази пред БНР Михаил Миков, някогашен ръководител на 42-рото Народно заседание и някогашен водач на Българска социалистическа партия.

 

И всичко това на фона на редица задълбочаващи се проблеми в обществото, в Европа, които желаят работа за законодателни решения, а не политическо говорено, още повече когато става дума за непознати, а не за български ползи ".

 

По думите на Миков тематиката за Русия и Украйна се извежда като приоритет, тъй като " явно има некадърност за решение на действителните проблеми, свързани с икономическата обстановка, рекордната инфлация, с вероятностите за зимата, с дълбоките неравенства в нашето общество ".

 

" Темите, които се разискват в Народното събрание, са такива, по които българските жители са разграничени. Има доста тематики, по които жителите биха дали поддръжка и единодушие, те обаче не участват в диалозите, водени в Народно събрание ".

Според някогашния ръководител на Народното събрание разискването дали да бъде поканена съветската посланичка Елеонора Митрофанова на откриващото съвещание на Народно събрание е било " безумство ":

 

" И в случай че това безумство не спре, явно срокът, който беше даден за търсене на единодушие, се проваля. Вече няма да може да се чака нищо друго. Дори да се реализира някакво единодушие на болшинство за проукраинско държавно управление, то ще влезе в тежък конфликт с настроенията и упованията на българските жители ". 

 

Михаил Миков уточни, че методът, по който се потегля в 48-ия парламент, вещае нови избори, " на които ще се даде оценка и за пропиления късмет за едно обикновено ръководство ".

Интервюто на Даниела Големинова с Михаил Миков в предаването " Хоризонт за вас "  можете да чуете от звуковия файл.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР