Това малко устройство прилича повече на приемник за USB мишка

...
Това малко устройство прилича повече на приемник за USB мишка
Коментари Харесай

Най-малкият създаван 1TB SSD диск направи своя дебют в Япония на атрактивна цена

Това малко устройство наподобява повече на правоприемник за USB мишка или малко флаш устройство, в сравнение с високоскоростен SSD. С цена от към $125 (на базата на цена на дребно от 18 800 йени), SSD-PST1.0U3-BA слага нови стандарти за най-малките SSD дискове.

Той е с размери единствено 14,6 x 28 x 8 милиметра (изпъква единствено 17 милиметра, когато е включен в устройство) и тежи 4,5 грама, което също го прави най-лекият в света съгласно производителя.

Хем в действителност стилен, хем доста елементарен за губене

Съвместим с USB-A 3.1 порт, от който черпи сила, SSD се продава във вид с 1TB потенциал, както и с потенциал от 500GB или 250GB. Те към този момент са в продажба, съгласно PC Watch. За страдание нито едно от тези устройства не се предлага отвън Източна Азия.

Най-малкото SSD в света, само че какъв брой бързо е?

Малкият SSD на Buffalo може да се похвали със скорост на четене от 600MB/s и скорост на запис от 500MB/s, съгласно тестването на CrystalDiskMark (CDM) от Buffalo. Това значи, че не се приближава до скоростите, записани от най-бързите външни SSD дискове, само че надвишава скоростите, достигани от някои от най-бързите външни твърди дискове.

Друг от най-малките SSD дискове, който е необятно тестван, е Kingston XS2000

Той доближава скорости от 1062MB/s при четене и 999MB/s при запис посредством CDM тестване. За разлика от това, тежи съвсем пет пъти повече от устройството Buffalo и е с размери 13 x 32 x 67 милиметра.

Наистина, неговият дребен размер е може би по-привлекателен от скоростта на трансфер на данни.

Особено при 1TB потенциал за предпазване.

Това значи, че безспорно е измежду най-хубавите портативни SSD дискове, които можете да закупите през днешния ден. Ако намерите метод да го извършите, несъмнено. Цената също не е по никакъв начин неприятна.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР