Това лято Yettel даде старт на своята мотивираща кампания Смело

...
Това лято Yettel даде старт на своята мотивираща кампания Смело
Коментари Харесай

Yettel предлага отстъпки до 50% за смарт часовниците на Huawei при покупка на смартфон от същата марка -

Това лято Yettel даде старт на своята мотивираща акция „ Смело напред “. Инициативата предизвиква хората към водене на по-активен метод на живот благодарение на технологиите. Поредната преференциална оферта, от която всички бъдещи и сегашни клиенти на мобилния оператор могат да се възползват, е покупка на часовник Huawei с отстъпка до 50% от цената, в случай че закупят и смарт телефон от тази марка.

Смарт часовниците са избрани в изследвания като един от най-силните мотиватори в преследването на по-активен и здравословен метод на живот. Те дават богат набор от функционалности за следене на интензивността, като в същото време оферират и голям брой спортни режими, съветници и опция за оценяване на спортните резултати и качеството на съня. В това отношение Huawei несъмнено има какво да предложи, защото в последните години натрупа богато портфолио от сходни артикули. При покупка на смарт телефон като новия сгъваем флагман Huawei Mate Xs 2, Nova 9 SE, P50 Pro, P50 Pocket или други модели на марката, клиентите могат да изберат за себе си от над 10 разнообразни по характерности и цена модели смарт часовници с отстъпки от 15 до 50%.

Страхотната оферта важи при сключване на 24-месечен контракт с Тотал Макс или Тотал+ и покупка на смарт телефон в брой или на лизинг. В композиция с нея клиентите могат да вземат някой от моделите часовници на Huawei на по-изгодна цена.

С най-голяма отстъпка от 50% се оферират моделите HUAWEI WATCH 3 Pro LTE 48mm Brown, HUAWEI WATCH GT 3 Pro 43 mm с кожена каишка и HUAWEI WATCH GT Runner, които могат да бъдат закупени надлежно за 450 лева, 350 лева и 250 лева при възнаграждение в брой. Сред понижените модели са и по-достъпните HUAWEI Watch Fit 2 със силиконова каишка за 224,99 лева и даже HUAWEI WATCH GT 2, който сега е единствено 169,99 лева Отстъпки от цената има и за модели като HUAWEI WATCH GT 3, HUAWEI WATCH GT 2 Pro и други Портфолиото от смартчасовници на китайския производител предлага решение за всеки, а сплотяващата линия на всички модели, която в същото време ги отличава от останалите часовници на пазара, е дългият живот на батерията, който за множеството от тях доближава до 14 дни при естествена приложимост. Освен това те разполагат и с множеството разнообразни спортни режими, на които потребителят може да се довери като на инструктор или треньор.

Моделите от серията HUAWEI Watch 3 Pro поддържат LTE, което разрешава потреблението на multiSIM – услугата на Yettel, която дава опция един номер по едно и също време да бъде употребен както на смарт телефона на потребителя, по този начин и на неговия смарт часовник. По този метод се икономисва потребността от носенето на мобилен телефон по време на деен спорт или туризъм – тогава връзката може да се организира през часовника. Всички клиенти, задействали услугата до 31 август, получават опцията да я употребяват без месечна такса за първите 6 месеца.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР