Това лято туристите в България ще получат по-добро качество на

...
Това лято туристите в България ще получат по-добро качество на
Коментари Харесай

Министърът на туризма: Това лято България предлага по-добро качество на същата цена

Това лято туристите в България ще получат по-добро качество на същата цена, сподели през днешния ден пред Българска национална телевизия служебният министър на туризма Илин Димитров. Той добави, че цените на шезлонги и чадъри са на равнищата от предходната година. Чистотата на водата и плажовете обаче се очаквало да е нараснала.

" Клише е, че в България получаваш по-малко за парите си. Стоим добре като съответствие цена-качество, само че ми се желае да напреднем повече в по-високия ценови сегмент ", акцентира министърът.

 Лято на самотек: всеобщо завръщане на чужденците няма, българите отиват другаде Лято на самотек: всеобщо завръщане на чужденците няма, българите отиват другаде
Димитров означи, че по данни на Световната организация по туризъм България е на шесто място в света като възобновяване след пандемията от COVID-19. Неговите упования са този летен сезон да е по-силен от последния преди пандемията, като туристическите регистрации доближат 5 млн. Около 65% от туристите се чака да са българи.

Като главен проблем министърът уточни неналичието на фрагменти. Липсата на задоволително средства за туристическа реклама също е спънка пред реализацията на капацитета на страната.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР