Това лято се впускаме в трогателно и трансформиращо пътешествие с

...
Това лято се впускаме в трогателно и трансформиращо пътешествие с
Коментари Харесай

Празнуваме безкрайните възможности с „10 живота“ от 30 август само в кината

Това лято се впускаме в прочувствено и трансформиращо странствуване с пленителния анимационен филм 10 живота , който ни придвижва на Английската ривиера – крайбрежието на Дорсет, където небето е синьо, пейзажът е изпълнен със зеленина, а лазурният океан се разрушава бурно в Белите скали. Там се срещаме с котарака Бекет, а разказът за него ще ни хвърли във ураган от страсти, комизъм и фикция и ще ни подсети за силата на съпричастността, любовта, загубата и капацитета за смяна у всички нас.

10 живота наблюдава историята на Бекет – благополучен, капризен и самовлюбен котарак, който постоянно е приемал прелестните си животи за даденост. Спасен от добросърдечната и всеотдайна студентка Роуз, той се радва на удобствата на любящия дом, само че рядко прави оценка благополучното стичане на събитията. Безгрижното му битие се прекатурва с главата надолу, когато той по неволя губи деветия си живот. Тогава ориста ненадейно се намесва и го изпраща на неизмеримо премеждие, с цел да открие същинския смисъл на своето битие. Чрез поредност от вълшебни и вълнуващи случки нашият дребен воин научава скъпи житейски уроци и смисъла на благодарността, състраданието и безкористността.

Изпълненият с очарователна анимация и завладяваща музика филмов откъс ни предлага трогателен взор към нестрандартното пътешестване на Бекет и ни приготвя за това, което сигурно ще бъде едно чудодейно преживяване, изпълнено с колоритни персонажи, прочувствени моменти и доста развлечение.

Режисьор на продукцията е Кристофър Дженкинс (Всички на сърф, У дома, Аладин, Херкулес, Атлантида: Изгубената империя), който е и сценарист с Карен Уенгръд и Кен Синеман. Сюжетът е дело на Карън Уенгръд, Кен Синеман, Аш Бренън, Ернесто Матаморос и Лиланд Кокс. Продуценти са Гай Колинс и Шон Фийни.

Открий героя в себе си с 10 живота от 30 август единствено в кината.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР