Това лято почти всеи пети българин ще отдели време за

...
Това лято почти всеи пети българин ще отдели време за
Коментари Харесай

Всеки пети българин ще ремонтира жилището си през лятото

Това лято съвсем всеи пети българин ще отдели време за ремонт на жилището си, демонстрира изследване на организация " Алфа Рисърч ", обявено по " Нова телевизия ". То е осъществено в интервала 12-22 юни измежду 1024 души посредством изявление.

Според данните 14% от запитаните възнамеряват козметично възобновяване на жилището си, до момента в който 5 на 100 възнамеряват сериозен ремонт. На въпрос какви занимания ще имат през лятото, най-вече са далите отговор, че ще вървят на отмора - 35% в страната и 11 на 100 в чужбина.

Почти всеки десети възнамерява да се срещне с близки, които живеят в чужбина. Равен е делът на хората, които считат да посетят фестивали и концерти, и да работят сезонна работа, за спомагателни приходи - по 7%.

18 на 100 от интервюираните счита да се занимават със селскостопанска работа, а 4% да спортуват по-активно.

При представянето на изследването ръководещия сътрудник в " Алфа Рисърч " Боряна Димитрова означи, че под 1% е делът на хората, които възнамеряват през лятото да покачат образованието или квалификацията си. Тя добави, че в България този индикатор е най-нисък за Европа.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР