Това лято необикновената свежест на Perrier буквално ще ви понесе

...
Това лято необикновената свежест на Perrier буквално ще ви понесе
Коментари Харесай

Изживей необикновеното, пий Perrier

Това лято невероятната прохлада на Perrier безусловно ще ви понесе в облаците. Готови ли сте да тръгнете по следите на трима невероятни герои и да спечелите един невероятен ден с Perrier?

Настройте се на приключенска вълна и обиколете света с играта Extraordinaire Perrier в търсене на три невероятни типажа - #FRENCH, #SEXY и #NATURE. Докато се излежавате на шезлонга или на терасата, до момента в който се разхлаждате с ветрило и чаша Perrier, просто си изберете един от тримата герои на Perrier, открийте в кое кътче на света се крие и може да спечелите страхотни награди. Всеки сполучливо открит воин ви носи опция да спечелите огромната премия – полет с балон и един невероятен ден с Perrier в Розовата котловина.

Естествено има и още доста награди, които да повдигат настроението по време на летните жеги, тъй че впуснете се в приключението тук www.extraordinaire-quest.perrier.com от 20 юни до 28 август. Повече за играта Extraordinaire Perrier, както и всичко ново, свежо, забавно и вълнуващо за Perrier може да научите на facebook.com/PerrierBG. 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР