Това лято Италия се очерта като предпочитано място за почивка

...
Това лято Италия се очерта като предпочитано място за почивка
Коментари Харесай

Секси ваканцията на Емили Ратайковски в Италия

Това лято Италия се очерта като желано място за отмора на известните персони. Там е и Емили Ратайковски, която обикаля крайбрежието на Амалфи със фамилията си.
 Емили Ратайковски, спонсорството на младежки баскетболен клуб Bantry, Ирландия, и по какъв начин звездата стана ентусиазъм за младите спортисти
Благородната постъпка на Емили Ратайковски

Тя към този момент е кумир на ирландските младежи

За наслада на всичките си фенове, Емрата още веднъж е великодушна откъм фотоси, доста от които по бански, което си е супер, както и да го погледнем.

Е, нямаме нищо срещу красивите морски гледки, нито пък типичните италиански специалитети, които тя пуска, само че въпреки всичко...

Иначе ни прави усещане, че Средиземно море, ваканцията и сладкият метод на живот по италиански ѝ се отразяват супер. Емрата със студена италианска бира Peroni в ръка, Емрата с паница, цялостна с пресни морски блага, от които ни потичат лигите... Е, по този начин не я бяхме виждали.

Харесва ни и пъстрата ѝ визия, естествено. Секси банските с оранжеви шарки от сбирката Inamorata са съчетани с колие с цветни мъниста, огромна шапка и винтидж златен пръстен Abella от Aureum Collective на марката, прецизират от Yahoo!Life.

Преди това моделът разгласява друга поредност от фотоси, в която още веднъж я видяхме по бански. Пак огладняхме, гледайки фотосите на ястията, и несъмнено ни се желае и ние да сме в Италия.

В друга, по-ранна обява, моделът показа своя фотография в секси розова рокля с гол тил, на която театралничи на фона на италианското крайбрежие.

Италия толкоз ѝ отива. Не знаем по какъв начин ще си тръгне оттова, само че се надяваме на още фотоси от ваканцията ѝ по италиански.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР