Това лято футболните фенове ще имат възможността да се насладят

...
Това лято футболните фенове ще имат възможността да се насладят
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Световното в Русия?

Това лято футболните почитатели ще имат опцията да се насладят на 21-то международно състезание. Очаква ни един трогателен театър с присъединяване на най-хубавите национални тимове. Под засилени ограничения в Русия ще дойдат 32 тима, всеки с упоритости да реализира нещо значимо. Успешно миналите международните квалификации са разграничени в осем групи. Към елиминациите не престават единствено първите два тима. Борбата за тази квота ще е извънредно забавна, изключително, когато един против различен още в групите се срещат Португалия и Испания, Белгия и Англия, Бразилия и Швейцария. За разлика от клубния футбол тук парите остават встрани. Футболистите излизат на терена с концепцията да защитят името на своята страна.

Надпреварата ще се излъчва съвсем в целия свят, а десетки хиляди медии ще отразяват всяка една секунда от международното състезание. Machovete.com са основали специфична платформа, от която родните консуматори ще получават професионални разбори преди всяка среща. Към тях ще бъде добавено експертно мнение с предварителните упования за съответния дуел. Още от в този момент самоуверено може да заявим, че Мондиал 2018 ще бъде най-следеното събитие за тази година. 

Какво ни чака в групите?

Жребият бе изтеглен през декември и отреди кои тимове ще се срещнат още в групите на шампионата. Може би за първи път няма ясно изразена група на гибелта, само че това не значи, че всички любимци ще продължат напред. Според мнозина най-интересен ще бъде дуелът сред Испания и Португалия. Той ще се изиграе ден след началото на международното, а хазаин на срещата е Олимпийския стадион в Сочи. В група А по традиция е подложен тимът хазаин. Русия и Саудитска Арабия откриват конкуренцията на 14 юни в Москва. Домакинските последователи имат цялостното съображение да мечтаят за излизане от груповата фаза, само че тимовете на Уругвай и Египет не са за подценяване. Уругвай постоянно са измежду кандидатите за постигане до финалните кръгове, тъй че Русия би трябвало да бъде готова за тежки дуели.  

В група Б, както към този момент стана ясно, Португалия и Испания са измежду любимците за продължение напред. Едва ли Мароко и Иран имат сили да се оправят с европейските колоси. Френските медии класираха тима за 1/8-финалите незабавно след жребия. Не би трябвало да се не помни срамното показване от шампионата в Южна Африка, само че несъмнено сегашната генерация е в пъти по-подготвена и сработена. Гриизман, Мбаппе и Погба чакат своя късмет да блеснат на сходно ниво. Аржентина, която хвана последния трен за международното, попадна в група с Хърватия, Исландия и Нигерия. Според упованията Меси и компания няма да имат проблеми с тази група, само че останалите тимове са подготвени на всичко за победа. Хърватите имат мощно потомство, което чака своя късмет за изява. Поведението на аржентинци ще покаже, дали този път е пристигнал техния миг.

Отпадналият по безразсъден метод на последното международно, тим на Бразилия, ще търси реванш в Русия. Според данни на лекарите, огромната звезда на бразилския футбол Неймар ще бъде изцяло възобновен за началото на мондиала. Силната групировка се добавя от куп звезди на европейските грандове. В груповата фаза бразилският отбор ще получи мощен отпор от Швейцария и Сърбия. Коста Рика са новобранец в групата, само че дано не забравяме неповторимото им достижение на Мондиала в Бразилия. Тогава те доближиха до 1/4 – край и бяха отстранени с дузпи от Холандия.

Бундестимът има не леката задача да преодолее Швеция, Мексико и Южна Корея. В група F битката за първите две позиции ще бъде доста забавна. Момчетата на Йоахим Льов са пределно стимулирани да защитят купата. Швеция ще бъде без своя водач Златан Ибрахимович, който реши да се откаже от националния отбор. “Ацтеките " разчитат на скоростна и резултатна игра, а корейският отбор идва в Русия със славата на един от топ отборите в Азия. Трудна група, в която всичко наподобява изцяло допустимо.

Следващата група не се нуждае от дълги разбори. Очакванията най-вероятно ще станат действителност. Белгия и Англия извадиха шанс и срещат отборите на Панама и Тунис. Единствената въпросителна е в класирането за първо и второ място. Борбата ще бъде решена в последния рунд от групата. Последната група H наподобява непредвидима. И четирите тима разполагат с неповторими сформира. Сблъсъкът сред съотборниците Роберт Левандовски и Хамес Родригес е в полезрението на международната футболна общност. Садио Мане и Кейта Балде ще водят атомното нахлуване на африканския тим. Япония разчита на своя колектив и екипен дух. За почитателите на футболните залози ще бъде извънредно мъчно прогнозирането на дуелите от групата. На Machovete.com може намерите в детайли ревю на букмейкъра Bet365 на който може да вършиме своите залози по време на международното. 

Големите отсъстващи от Мондиала

Разбира се, броя на класираните за международното е лимитирана. Някои от огромните футболни отбори не съумяха да преминат квалификациите и разумно останаха отвън шампионата. Сред тях е “Скуадра адзура ", която загуби злополучно плейофа с Швеция. След минимална загуба в скандинавската страна и нулево тъждество на “ботуша " Италия остана отвън огромния футбол. Това се случва за първи път от 1958 година. На последните 14 международни шампионати Италия е неизменим участник.

Холандия в последните години се намират в сложен интервал. “Лалетата " бяха в група с България, Франция и Швеция, само че приключиха 3-ти. Ариен Робен и компания ще би трябвало да следят конкуренцията в профил и да чакат началото на европейските квалификации. Носителят на Копа Америка Чили също се сбогува с фантазията за присъединяване на международно състезание. Отборът приключи с еднакъв брой точки с петия Перу, само че заради по-лошите индикатори не съумя да се класира.

Други футболни страни, които не попаднаха на мондиала в Русия, са Гърция, Турция, Унгария, Шотландия, Ирландия. Гарет Бейл също пропуща международното, тъй като Уелс не взеха квота. След забележимия подем на МЛС се очакваше Съединени американски щати безпроблемно да доближи до международното, само че проектите бяха тотално комплицирани. 

Въпреки, че не малко футболни страни пропущат шампионата, ни чака един месец футбол от най-високо равнище. Надпреварата започва на 14 юни в Москва и ще приключи на 15 юли още веднъж на Лужники. Трудно може да отсеем два-три тима, които да назовем любимци. Звездната Бразилия, Гаучосите със своя несклоняем водач Меси, неповторимото потомство на Франция, готовия за борба бундестим, техничната Испания, Португалия отпред с Роналдо и младия отбор на Белгия са подготвени да се впуснат в едномесечен маратон. Прогнози за всяка среща от международното ще откриете в machovete.com. Бъдете първи и разберете най-важните вести и забавни моменти преди всеки дуел.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР